Hirdetés

Battlefield 4: Naval Strike DLC - most már mindenki hadba léphet

|

A nem prémiumosok számára is megnyíltak a Naval Strike DLC tartalmai.

Hirdetés

Április a felfedezések hónapja a Battlefield 4 szemszögéből. Elsőként a legendás óriáscápára bukkantak a játékosok, később megtalálták az eddigi legidegesítőbb bugot, most pedig a Naval Strike DLC megérkezését fedezhették fel végre azok is, akik nem rendelkeznek előfizetéssel.

A DICE Twitteren jelezte a követőinek, hogy a Battlefield 4: Naval Strike mától hivatalosan is elérhető az összes játékos számára:

A DLC-ben többek között négy térkép (Lost Islands, Nashan Strike, Wave Breaker és Operation Mortar), egy új játékmód (Carrier Assault) és számos új fegyver, jármű, felszerelés kapott helyet, melyekről részletesen olvashattok korábbi hírünkben.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)