Hirdetés

Battlefield 4: Naval Strike - részletek a térképekről

|

Jövő héten érkezik a DICE lövöldéjének következő tartalmi kiegészítése, melyben négy új térkép kapott helyet.

Hirdetés

A Battlefield 4: Naval Strike március 25-én érkezik a prémium tagok számára. A DICE részletezte, hogy miből is áll majd a csomag, és pár képet is fűzött a magyarázathoz.

Az első új csatatér a Lost Islands. A térkép egy lezuhant repülőgép köré épült. Ezt veszi körbe több kis sziget, melyeken quaddal közlekedhetünk, de egy hajó is jó szolgálatot tehet, ha gyorsan akarunk átmenni két földdarab között. A térkép birtoklásáért vívott csatában a roncs játssza majd a központi szerepet, ami kiváló fedezéket ad a katonáknak, akár csak a szintén a térképen található barlang, amit egy vízesés takar.

A Nashan Strike a hajózás rajongóinak kedvez majd. Több kisebb-nagyobb bázis található a vízben, melyek elfoglalása kulcsfontosságú lesz. A csatatér közepe kiváló fedezéket ad majd a szárazföldi egységeknek, akik itt kivárhatják, amíg egy arra járó vízi jármű arra téved pusztulás céljából. 

A Wave Breaker egy tengeralattjáró bázissal dobja fel a formulát. A hegy mélyben épült térben közelharcra kényszerülünk majd, de lesznek tágabb csatornák is, ahol lehet majd a szokásos harcmodort gyakorolni. Már amennyiben a kedves ellenfél nem hívja le az egyik tengeralattjárót, és kapcsolja le a világítást. Arra is lesz lehetőségünk, hogy a pályán lévő négy kaput bezárjuk, meggátolva a hajók bejutását a térkép közepére, ahol pedig mehet majd a szokásos deathmatch őrület.

Az Operation Mortar egy turista paradicsom lehetne, ha éppen nem háborúzna rajta néhány cyber katona. A fa kunyhók remek fedezéket nyújtanak, akár csak a térkép közepén ülő erőd, ami remek rálátást is kínál a teljes csatatérre. Rush módban a játékosok a sziget lenti részéről indulnak, akik az erőd felé tartanak majd.

Ha szeretnétek látni, hogy a fentiek hogyan is néznek ki játék közben, vessetek egy pillantást a Battlefield 4: Naval Strike trailerre. Melyik pálya jön be elsőre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)