Hirdetés

Battlefield 4 - keress karácsonykor is Easter Egget

|

Van egy videónk, ami hosszan és részletesen meséli el a legbonyolultabban fellelhető Battkefield 4 Easter Egg megtalálásának módját.

Hirdetés

Az Easter Egg egy vicces kis apróság, amit elhivatottsággal vagy szerencsével (vagy leginkább ezek keverékével) lehet megtalálni. A Battlefield 4 videókkal foglalkozó Jackfrags el van látva bőven mindkettővel.

A részleteket meghagyom a videónak, de annyit elárulok, hogy a dolog egy morzekód megfejetésével kezdődik (ami ráadásul belorusz nyelven van), ami elvezet Julian Manolov (a DICE munkatársa) üzentéig. Ez volt a könnyű része a dolognak, mert innentől kapcsolókat kell kergetni, logikai feladványokat kibogozni és még több morzekódot megfejteni. Nem viccelünk.

Ha van köztetek olyan elvetemült, aki nekiállna ezt megoldani, annak sok szerencsét kívánunk! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)