Hirdetés

Battlefield 4 - a lopakodásra lesz kihegyezve a Night Operations DLC

|

Ahogy a címből sejteni lehet, egy éjszakai pályán lövöldözhetünk a Battlefield 4 legújabb DLC-jében, ami Night Operations nevet kapta. Nem meglepő módon a lopakodás lesz a középpontban.

Hirdetés

Bár a Knights of the Old Republic II tíz év után megjelent frissítésétől még messze jár, elismerést érdemel az EA és a DICE párosa is, hogy két évvel a nem éppen dicsőséges rajt után is támogatják a Battlefield 4-et. Most bejelentésre került egy újabb DLC, ami a Night Operations címet viseli, és a régóta ígért éjszakai pályák közül hozza el az elsőt.

A Zavod: Graveyars Shift egy korábbi Battlefield 4-es pálya, a Zavod 311 átdolgozott változata lesz, de több olyan finomítást is hoz a megszokott játékmenetbe, amik a lopakodásra hegyezik ki a legújabb DLC-t. Egyrészt a spotting rendszeren is finomítottak, mint az aktív, mind a passzív oldalon, de komoly fejlesztéseket kapott a hangok terén is a Battlefield 4, hogy a sötétségben akár a lépéseik után fülelve is megtalálhassuk az ellenséget. Az új pálya ugyanis nem fog fényárban úszni, pláne, ha kilőjük az összes fényforrást, amire bizony lesz lehetőségünk, ekkor pedig valószínűleg jó hasznát vesszük majd az új kütyüknek, amik között lesznek éjjellátó irányzékok és fegyverre szerelhető lámpák is.

A Zavod: Graveyard Shift alapvetően a Battlefield 4 összes megszokott módjában játszható lesz, bár a Gun Masterhez egy egészen új fegyversort kellett kitalálnia a csapatnak, amik természetesen a lopakodós, éjszakai stílushoz vannak kitalálva. Az újdonságokat elhozó frissítés egyébként némi finomhangolást hoz a játék egészét tekintve is, például lesz gondja a fejlesztőknek a csapatok egyensúlyozására, a fegyverek finomhangolására a balansz érdekében, és a netkódot is tovább csiszolják. További infókra még egy kicsit várnunk kell a szeptemberi megjelenés előtt, de egy korábbi nyilatkozat alapján úgy gondoljuk, a Battlefield 4: Night Operations is ingyenes lesz.

Ti játszotok még a Battlefield 4-gyel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)