Hirdetés

Battlefield 4 - így néz ki egy high-end PC-n, ultra grafikán

|

A DICE kiadott egy videót, megmutatja, hogy milyen is lesz a Battlefield 4 a legmagasabb beállításokon, PC-n. Leesett az állunk.

Hirdetés

A GamesHQMedia kapott egy felvételt, amit saját bevallásuk szerint az EA Los Angeles-i irodájából származik és a most készülő Battlefield 4 high-end PC-s verzióját mutatja meg ultra beállítások mellett, mozgás közben.

A Battlefield 4 trailer a három rövid kis részből áll a játék többjátékos módjának különböző részleteit mutatja meg. A felvétel egy meglehetősen izmos (nem tudni, hogy pontosan milyen) PC-vel készült felvételen láthatunk egy kis rombolást, némi közelharcot és bőven elég lövöldözést ahhoz, hogy megcsodálhassuk a játékot. Ne felejtsétek el, hogy YouTube csak 30FPS-ben képes lejátszani, ezért az, amit láttok, lényegesen folyékonyabb lesz majd élőben.

Abban azt hiszem meg fogunk egyezni, hogy a látvány elég meggyőző, de ahhoz, hogy erről minden kétséget kizáróan megbizonyosodhassunk egész a Battlefield 4 megjelenésééig várnunk kell, ami majd csak november elsején esedékes. Addig is mondjátok el nekünk, hogy hogy tetszett a videó és, hogy mennyire várjátok már a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)