Hirdetés

Battlefield 4 - Pimp My Tank

|

Nem mindegy hogyan megyünk megdögleni a harcmezőre. A Battlefield 4-ben a járműveket is ízlésünk szerint tarkíthatjuk, erről került ki pár kép a netre. Xzibit sehol.

Hirdetés

A NeoGAF fórumán tűntek fel a képek, tehát nem biztos, hogy hivatalos, egyelőre csak tessék óvatos csodálkozással kezelni a jelenséget. Azt már tudjuk, hogy Battlefield 4 moddolás nem lesz, tehát örülni kell minden apróságnak, amit azért engednek, talán a harci járművek pofozgatása belefér.

Már a Battlefield 3 esetében is lehetett kicsit reszelni a járművek kinézetén, szóval ez a lépés most is logikus lenne, kíváncsian várjuk, hogy mit lép az EA. Nekem a hajó nagyon bejön, szeretném valami divatos őszi színbe öltöztetni, mielőtt mindenkinek szétpörkölöm vele a nemesebbik felét. Xzibit bológat, kemény vagyok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)