Hirdetés

Battlefield 4 Second Assault DLC - van aki már kipróbálta

|

Egy lelkes YouTube felhasználó a Redditen áradozott a Second Assault DLC régi-új pályáiról.

Hirdetés

Egy LevelCapGaming nevű YouTube felhasználó állítása szerint már kipróbálta a Battlefield 4 Second Assault névre keresztelt DLC csomagját és élményeit nem volt rest megosztani a Redditen. 

Elmondása szerint csak néhány órát játszott, így nem volt lehetősége mindent megnézni, de a Second Assault régi-új pályáin tapasztalható változások elnyerték a tetszését. "A Metro nagyon jól néz ki az új utakkal és a kinti lángra lobbanó fűvel, melynek füstje eltakarja a fényt. Az Oman nagyon hasonlít az eredetire azzal a különbséggel, hogy a tengerpart sokkal sziklásabb, ami több fedezéket biztosít, és a homokvihar valami őrületes! A Caspian pályán a legnagyobb változtatás a fal, amely nagyban befolyásolja a járművekkel vívott harc lefolyását. A Firestorm az új verzióban tüzesebb mint valaha, a gázkitöréseknek köszönhetően a közel állók folyamatosan veszélyben vannak".

 

A srác a pályák Levolution eseményeivel kapcsolatban is elégedett volt, kiemelve a Caspian hatalmas tornyát, mely egy hidat képez leomlása után, illetve az Oman pálya kegyetlen homokviharát, és a darut, amelyet minden valószínűség szerint le lehet rombolni.

Ti melyik pályát várjátok a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)