Hirdetés

Battlefield 4 - gondok az Xbox One-os Second Assault DLC-vel

|

Az Xbox One tulajdonosok méltán dühösek, hiszen egy igazán bosszantó probléma ütötte fel a fejét, melynek következtében a Second Assault letöltését nem lehet elindítani.

Hirdetés

A hiba a Battlelog fórumán látott napvilágot, majd egyre többen megerősítették. A prémium előfizetők számára 11 napig ingyenesen letölthető Second Assault DLC négy, Battlefield 3-ból már ismert mapot tartalmaz, viszont a beszerzése nem túl egyszerű.

A Premium Store-ban a csomag neve „NULL Data”-ként szerepel, az ár helyén pedig egy „empty” felirat díszeleg, a DLC-t ennek következtében a Battlefield Premiumot megvásárló Xbox One tulajdonosok sajnos nem tudják leölteni.

A rajongók elég dühösek, az EA azonban igyekszik mindenkit megnyugtatni. Gőzerővel dolgoznak a probléma megoldásán, ezt a fórumon is megerősítették. Már felvették a kapcsolatot a Microsofttal, hogy mielőbb megoldást találjanak a problémára, és azonnal értesítenek mindenkit, ha sikerül a hibát kiküszöbölni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)