Hirdetés

BF4: Second Assault - kiszivárgott a PC-s és PS-es megjelenés dátuma

|

AZ Origin német verziójára véletlenül került ki a DLC PC-s verziója. Ha minden igaz már nem kell sokat várni.

Hirdetés

A csomag, melyben visszatérnek olyan, a Battlefield 3-ban népszerűvé vált mapok, mint az Operation Metro, az Operation Firestorm, a Caspian Border, vagy a Gulf of Oman, november végén jelent meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A DLC november 22-i megjelenése óta azonban exkluzivitást élveztek a Microsoft konzoljai, azonban ennek úgy tűnik, nemsokára vége.

A redditen közzétett screenshot tanulsága szerint a Battlefield 4 Premium verziójának tulajdonosai február 18-án kapják meg a fent említett térképeket, és a Capture the Flag módot tartalmazó pakkot, és mivel a Premium variáns két hét előnyt jelent tulajdonosainak, március elején (ha pontosan két héttel számolunk, akkor 4-én) mindenki számára hozzáférhető lesz a Second Assault.

Ez egyébként nem csupán a PC-s, hanem a PlayStation 3-as és PS4-es megjelenést is előrevetíti, hasonlóan ahhoz, hogy a legutóbbi, január végi BF4 patch leírása szerint már az a frissítés is a DLC megjelenését készítette elő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)