Hirdetés

Battlefield 4 - brutális háború a Second Assault trailerében

|

Befutott a Battlefield 4 Second Assault DLC-jének a trailere. Dráma van meg háború.

Hirdetés

A Battlefield 4 Second Assault DLC-jéről már rengeteg dolgot elárult az EA, amit pedig nem az szépen kiszivárgott. Most már hivatalos trailerünk is van.

Tegnap jött egy csomó videó ami a Battlefield 4 Second Assault DLC pályáit mutatja be, de most a DICE kiadta a hivatalos trailert is. Az előzetes a négy visszatérő pályán zajlott "megnyerhetetlen" háborúra emlékeztet minket és igencsak drámaira sikerült. Érdemes megfigyelni a (véletlen?) említést a szellemekről a trailer közepe felé. 

A Battlefield 4 Second Assault DLC megjelenése december 3-án esedékes, de ma este 21:00-kor egy livestream keretében vehettek belőle egy késhegynyit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)