Hirdetés

Battlefield 4 - új játékmódot hoz a DLC

|

A márciusban érkező DLC egy új játékmódot is hoz magával, melyben az ellenség anyahajóját kell elsüllyesztenünk.

Hirdetés

A Naval Strike DLC új játékmódját Carrier Strike-re keresztelték a fejlesztők, és leginkább a Battlefield 2142 Titan modjára hajaz.

A helyszín a Dél-kínai-tenger, ahol két romboló legénysége csap össze. A játékosok a két hajó közt ingáznak majd, különböző kisebb vízi járműveket igénybe véve, miközben kontrollpontokat foglalnak el, illetve megpróbálnak feljutni az ellenséges hajó fedélzetére. A kör elején különböző rakétaindító állomásokat kell elfoglalni, amelyek idővel folyamatosan rombolják az ellenséges hajót. Ha sikerül elég sebzést bevinni, elkezdhetünk behatolni a hajótestbe.

Erre két lehetőségünk lesz, vagy vízen közelítjük meg a repülőgéphordozót, vagy ejtőernyősként ugrunk ki és föntről próbáljuk meg semlegesíteni az ellent. A hajó fedélzetén M-COM állomásokat kell megsemmisítenünk, így jutunk majd egyre mélyebbre a fedélzeten, egészen a gépházig. A győzelemhez 2 M-COM állmomás elpusztítása vagy a hajótest teljes lesebzése szükséges.

A játékmód valamikor a hó végén érkezik a Naval Strike DLC-vel. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)