Hirdetés

Battlefield 4 - változik a Rush mód, jön a frissítés és a Dragon's Teeth

|

A fejlesztők nagyrészt a Dragon's Teeth megjelenésére készülnek, javul a netkód és további változások is jönnek a Battlefield 4-ben.

Hirdetés

Bár már a következő Battlefield, a Hardline is kipróbálható volt béta formában, az előző részt még mindig foltozgatni kell. A Battlefield 4-et érintő változások részben az új, Dragon's Teeth kiegészítővel együtt érkeznek, illetve folytatódik a netkód javítgatása is.

A hónap elején bekerült, a netkódot érintő változások leginkább azt a két furcsaságot hívattak kijavítani, hogy gyakran fedezék mögött is meghalhattunk, vagy anélkül haraptunk fűbe, hogy a játék bármiféle sebzést jelzett volna ki. Ezek a frissítések a következő hónapokban sem állnak le a hivatalos blog szerint.

Másrészről a Rush móddal kapcsolatban vezetnek be néhány változtatást: először is alapértelmezett beállításoknál kikapcsolják a commander módot, a Radar sweep hatósugara csökken a támadók bázisa körül, de kisebb finomhangolások lesznek a pályák elrendezésében is.

A Dragon's Teeth kapcsán leginkább az újonnan bekerülő golyóálló pajzsot finomhangolták, ami a legfontosabb, hogy már nem lehet vele egy ütéssel megölni ellenfeleinket. Másrészről az is megszűnik, hogy korábban a pajzzsal akár túlélhettünk egy tankból érkező páncéltörő lövedék pusztítását is. A változások teljes listájáról itt olvashattok.

Szerintetek most már elfogadható állapotba került a Battlefield 4?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)