Hirdetés

Battlefield 4: Second Assault - megjelenési dátum és Naval Strike részletek

|

A virtuális katonák már készíthetik a fegyvereket: alig néhány napra vagyunk a Second Assault megjelenésétől.

Hirdetés

Úgy tűnik, a pletykák igaznak bizonyulnak. Ha nem is február végén, de a hónap második felében fut be a Second Assault. A Battlefield 4 következő letölthető tartalma február 18-án válik letölthetővé PC-re, PS3-ra, PS4-re, és Xbox 360-ra.

Legalábbis azoknak, akik rendelkeznek Premium tagsággal. A többieknek meg kell várniuk a március 4-ét, amikor is mindenki számára elérhetővé válik a csomag. Persze az Xbox One felhasználókat ez az egész nem érinti, ők már november óta, kényelmesen játszogatnak az új tartalmakkal. Egyébként a Naval Strike DLC-vel kapcsolatban is kiderültek infók, például az, hogy Premium tagok számára már március végén letölthető lesz.

A csomagban érkezik majd négy új térkép (Lost Islands, Nansha Strike, Wave Breaker & Operation Mortar), 5 új fegyver, légpárnás jármű, 2 új kütyü, Carrier Assault játékmód (ez egy feldolgozása a rajongók kedvenc Battlefield 2142 Titan módjának), és 10 új assignment. Nem hangzik rosszul, nektek mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)