Hirdetés

Battlefield 4 Second Assault - videók az új pályákról

|

Tegnap még csak képeket láthattunk a készülő tartalomról, ma már videók tucatjai mutatják be az új Battlefield 4 pályákat.

Hirdetés

A LevelCapGaming felhasználónév mögött rejtőző YouTube videós elmesélte ugyan élményeit, de mi nem láthattuk a Battlefield 4 Second Assault pályáit, egészen a mai napig, amikor is rengeteg videó futott be a pályákról.

Az alanti videó válogatásban láthatjátok az Operation Metro csatatereit, a Gulf of Oman pálmafáit, a Caspian Border leomló tornyát, és az Operation Firestorm lángoló poklát. Mivel mindenki csak pár órát próbálgathatta a tartalmakat, minden YouTube-os nagyrészt egy pályára koncentrált. Érdemes megnézni mindet:

Nektek hogy tetszenek? Melyiken indulnátok harcba azonnal?

Címkék: #videók #fps
Platformok: PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)