Hirdetés

Battlefield V - ennyi minden vár majd ránk 2019-ben

|

Az idén startoló battle royale mód mellett további újdonságokra számíthatunk.

Hirdetés

Az EA és a DICE felfedte a Battlefield V idén várható frissítéseit, ami remélhetőleg érdemben bővíteni fogja a kissé csonka alapjátékot.

Hirdetés

A 2019-es roadmap alapján három nagyobb fejezetre számíthatnak a rajongók az ingyenes frissítéseket illetően. Az elsőben, ami hivatalosan már a játék bővítményeinek harmadik fázisa lesz, végre valahára elstartol a sokat emlegetett battle royale-játékmód, a Firestorm. Majd áprilisban a DICE egy új pályát, a Görögországban zajló Mercuryt is bedobja a levesbe két új küldetéssel megtűzve, amit júniusban egy Outpost fedőnevű játékmód fog követni.

A júniusban induló negyedik, Defying the Odds című fejezet során új játékmódok és pályák teszik majd változatosabbá a csatákat. Az érkező módok egyikében két ötfős csapat mérheti össze a tudását, méghozzá egy olyan küzdelemben, ahol a közelharc kiemelt szerepet fog kapni.

Végül pedig idén ősszel jön az ötödik fejezet, ami egy teljesen új Theater of Wart ígér, konkrétumokat viszont egyelőre még nem tudni azon kívül, hogy a játékosoknak egy bizonyos "óriást kell felébreszteniük". Bár legjobb esetben is csak tippelni tudunk azzal kapcsolatban, hogy ez mit is jelenthet.

Ti bizakodóak vagytok az idei terveket látva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)