Hirdetés

Ha hétvégén bejelentkezel a Battlefield V-be, ajándékot kapsz

|

Az Electronic Arts is megpróbál engedményeket tenni, hogy a második világháborús Battlefield V felé terelje a koronavírus miatt otthonmaradók figyelmét.

Hirdetés

A videojátékipar is kiveszi a részét a koronavírus elleni küzdelemből: vannak olyanok, akik bevételeik egy részéből támogatják a járvánnyal küzdő szervezeteket, de a legtöbb stúdió azzal segít, hogy ingyenes tartalmakat kínálnak, hogy lefoglalják az otthonmaradókat. Az EA is ezt az utat választotta, így egy csomó ingyen cuccot kaptok, ha a hétvégén bejelentkeztek a Battlefield V-be.

Hirdetés

Tegnap este indult el az esemény, melynek köszönhetően mindössze egy bejelentkezésre vagytok az ingyenes tartalmaktól. Ha április 4-ig léptek be a DICE második világháborús játékába, akkor mindenek előtt 1500 Company Coint írnak jóvá a felhasználói fiókotokon. Ez a Battlefield V fizetőeszköze, tehát annak boltjában arra költitek el, amire csak akarjátok (no meg amire futja belőle).

Emellett, akik a hétvégén visszanéznek egy kicsit a játékba, megkapják a Sapper Chassis nevű fejlesztést és egy toronyszettet a Valentine MK VIII tankra. Idén egyébként is kifejezetten érdekes frissítések érkeztek a Battlefield V-höz, tehát aki mindig vacillált, hogy visszanéz pár meccs erejéig, annak ez lehet a tökéletes alkalom. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)