Hirdetés

Battlefield 5 - lesz egyjátékos kampány, és még egy új, jelentős mód

|

Valószínűleg hasonlóan fog működni, mint a Battlefield 1-ben. Nem elképzelhetetlen a battle royale bekerülése sem.

Hirdetés

Az EA kiadta legfrissebb pénzügyi jelentését, melyben szó esett a kiadó két legnagyobb, a közeljövőben megjelenő játékáról: az októberben megjelenő Battlefieldről (amit egyelőre mindenki Battlefield 5-ként emleget) és a jövő márciusra tolt Anthemről.

Hirdetés

A Battlefield 5 kapcsán Andrew Wilson ügyvezető igazgató elmondta, váratlan dolgokra számíthatunk, valamint egyjátékos történetekre, és több pályán, módon átívelő többjátékos csatákra. Folyamatosan frissítik, bővítik, ahogy a Battlefield 1-et is. Mindent, amire a sorozat egy részétől számítanánk, megkapunk, és láthatjuk, hogyan képzeli el a többjátékos FPS-ek jövőjét a csapat.

A pénzügyi vezető, Blake Jorgensen hozzátette még, hogy nem félnek a mozgalmas őszi időszaktól, bíznak a rajongókban. 2018 ugye azért lesz az ipar számára is izgalmas, mert jön a Red Dead Redemption 2, ami miatt (vagyis hát feltehetően emiatt) még a Call of Duty: Black Ops 4 megjelenését is előre kellett hozni.

Bővebb infót az E3-on kaphatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)