Hirdetés

Battlefield 1 - kiszivárgott az első kép

|

Az Xbox Store-ra kicsit korán ment ki a játék első illusztrációja. Úgy tűnik, hogy tényleg az első világháborúba megyünk, de persze még semmi nem biztos.

Hirdetés

Az Electronic Arts és a DICE új Battlefield játékáról egy kicsit korán került ki az első kép. Az Xbox Store-on egy szemfüles NeoGAF fórumozó megtalálta a Battlefield 5-höz készült illusztrációt, ami erősen első világháborús sztorira utal.

A kép meglehetősen kis felbontásban érhető csak el egyelőre, de azt így is tisztán látjuk, hogy a karakter egy korban passzoló pisztolyt és egy tüskés gránátot tart a kezében, hátán géppisztoly lóg.

Emberünk mögött egyébként egy zeppelin látható, szintén világháborús körítés.

Azt azért fontos megjegyezni, hogy ez még önmagában nem zárja ki az alternatív idővonalat, vagy azt, hogy több korszakot is megjárunk majd.

Az este 10-kor esedékes Battlefield stream után okosabbak leszünk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)