Hirdetés

Battlefield V - így vették fel az ikonikus sugárhajtású repülő hangját

|

Egy fejlesztői videó leplezi le, mi is áll valójában a V-1-es hangja mögött.

Hirdetés

A Battlefield szériát mindig is a magas minőségű kivitelezés jellemezte, ez alól pedig az ötödik rész hangjai sem képeznek majd kivételt.

Hirdetés

A Battlefield V hangjaiért felelős fejlesztői beszéltek a játék munkálatairól a frissen kiadott videóban. Szóba kerültek a háttérhangok rögzítései, a robbanások és fegyverropogások hangjai, na meg minden más, ami elősegíti az atmoszférikus játékélményt. A videó fénypontja mégis a Vergeltungswaffe-1, ismertebb nevén a V-1-es, sugárhajtóművel felszerelt német repülő hangjának rögzítése volt - magába a folyamatba is belenézhetünk:

A jellegzetes hangot Svédországban reprodukálták, méghozzá egy gyorsulási versenyen, ahol egy 'A Fekete Lyuk' névre keresztelt sugárhajtású hószán vált a fejlesztők segítségére. A járgány közel sem ugyanazt a célt tölti be, mint amit egykoron a V-1-es, de az EA DICE csapata garantáltan egy hasonló kaliberű eszközt varázsol majd a szán hangjából a Battlefield V csataterére.

A Battlefield 5 november 20-án jelenik meg Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)