Hirdetés

Battlefield 5 - órákkal a bejelentés előtt is folytatódik a találgatás

|

Egyre több jel mutat arra, hogy tényleg az első világháború idejébe látogatunk majd el, de az is lehet, hogy a nagy világégés csak egy megálló lesz a sztoriban.

Hirdetés

A DICE ma fogja bemutatni az új Battlefield epizódot, és egy nagyon apró teaseren kívül egyelőre semmit nem láttunk belőle. Egészen az utolsó pillanatig mennek majd a spekulációk, főleg, hogy az év elején egy svéd játékbolt a Battlefield 5-öt, mint taktikai első világháborús lövöldét tette fel a virtuális polcra.

Akkor még sokan csak legyintettek, de talán lehetett valami a dologban. Egy Twitter üzenet sokakat elgondolkodtatott.

A kérdéses posztot Ben Cousins, egy korábbi DICE alkalmazott követte el, aki a szöveg végére beszúrta a Codename Eagle, egy alternatív történelmet feldolgozó első világháborús lövölde Wikipedia linkjét. Ezt a játékot egyébként a Refraction Game készítette, akik később a DICE csapatába olvadtak be.

Mielőtt Ben felcsigázta a kedélyeket, a Battlefield hivatalos Twitter oldala is egy érdekes választ adott egy kíváncsiskodó rajongónak. 

Oké, lehet, hogy a nagy "múlt/jelen/jövő" szöveget csak viccből írták oda, de mi van, ha nem? El tudnátok képzelni, hogyha a Battlefield 5 nem csak az első világháborút foglalná össze, hanem szépen lassan végigkövethetnénk benne a történelem összes nagyobb konfliktusát egészen a modern korig?

Én szívem szerint a másodiknak örülnék a legjobban. Teljesítené minden rajongó kívánságát, miközben egy kis frissességet is pumpálna a műfajba. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)