Hirdetés

Battlefield Assault - Újabb ingyenes taggal bővül a sorozat?

|

Miután az Electronic Arts fél tucat domain-nevet regisztrált, egyre erősödik a gyanú, miszerint egy második ingyenes Battlefield játék van készülőben.

Hirdetés

Ingyenes alatt ugyebár azt érdemes érteni, hogy nincs havidíj, a játékot sem kell megvenni, de ha előnyre akarunk szert tenni másokkal szemben, akkor azt némi pénzmagért cserébe könnyedén elérhetjük. Ezen koncepció alapján született meg, s éli napjait a Battlefield Heroes is.



A PlanetBattlefield.com-on figyeltek fel először arra, hogy az EA, illetve a DICE még augusztus 26-án a következő címeket jegyeztette be.

BattlefieldAssault.com
Battlefieldp4f.com
BattlefieldPlay4free.com
BFassault.com
BFp4f.com
BFplay4free.com

Mindebből nem túl megerőltető agymunka azt a következtetést levonni, hogy az új projekt egy ingyenes játékot takar, a keresztségben pedig vélhetőleg a Battlefield Assault címet kapja.
Várjuk szeretettel, de azért a Battlefield 1943 PC-s kiadásáról se tessék ám megfeledkezni!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)