Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - 2 millióan töltötték le a demót

|

A Battlefield: Bad Company 2 konzolos demója két hete jött ki, azóta rengetegen voltak rá kíváncsiak.

Hirdetés

A DICE legújabb FPS-e jó eséllyel indul az év akciójátéka címért, és ez nem csak a letöltések számából, hanem a játékosok visszajelzéseiből is könnyen kikövetkeztethető. A Battlefield: Bad Company 2 kipróbálható verziójára ezidáig összesen kétmillió PlayStation 3 és Xbox 360 tulajdonos volt kíváncsi.

A játék PC-re kiadott többjátékos bétája is szépen teljesít, derült ki a DICE legújabb sajtóközleményéből. Nem vagyunk meglepve, lehet, hogy a Modern Warfare 2 helyét más veszi át az FPS-ek trónján? A Battlefield: Bad Company 2 március ötödikén jelenik meg PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra. Várjuk nagyon nagy kíváncsisággal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)