Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - A limitált kiadás extrái működés közben

|

A játék korlátozott számban megjelenő változata ingame extrákkal kedveskedik megvásárlóinak.

Hirdetés

Mint arról tegnap olvashattatok, a Battlefield: Bad Company 2 nem csak sima, hanem limitált kiadásban is elérhető lesz PC-re. (A konzolokat azért nem említem, mert manapság evidens, hogy nem maradnak extra változat nélkül.)



Az előrendelők számára az alapjáték áráért beszerezhető verzió tulajdonosa számára ideig-óráig előnyt biztosít a virtuális harctéren, ugyanis a későbbiekben mindenki hozzáférhet majd az erősebb páncélzathoz, a páncélosok alternatív fegyverzetéhez, a járművekre szerelt detektorhoz, a poénként megjelenő második világháborús (Battlefield 1943) lőfegyverekhez, valamint a kilőhető nyomkövetőhöz.



Nem is szaporítom tovább feleslegesen a szót, tekintsétek meg a már említett adalékot működés közben, utána pedig irány a Battlefield: Bad Company 2 galéria, ahol az újabb, kiváló minőségű pillanatfelvételek mellett a PC-s limitált kiadás dobozképére is vethettek egy pillantást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)