Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - a másolásvédelemről bővebben

|

Mint tudjuk, a játék SecuROM védelmet használ, ám nem kell feltétlenül megijednünk.

Hirdetés

A Battlefield: Bad Company 2 nagyon húzós címnek ígérkezik, ezért nem véletlenül nagy a felhajtás körülötte. A hírhedt SecuROM védelem viszonylag hatékonyan véd a kalózok ellen, ám a BioShock esetében például hatalmas botrány övezte a másolásvédelmi eljárást.

Az EA nyilvánosságra hozott néhány tényt, amikkel enyhíteni akarják a lázongó tömeg gyilkolási vágyát. A SecuROM nem telepít semmiféle külső programot a gépre, csak akkor fut, ha a Battlefield: Bad Company 2-t is futtatjuk, valamint a játék törlésével automatikusan törlődik. Az azonosítás úgy működik, hogy be kell rakni a DVD-t a meghatjóba egész egyszerűen, ilyenkor az offline mód teljes mértékben elérhető. Válaszható az interneten keresztüli aktiválás is, ezzel a módszerrel 10 gépre telepíthetjük a játékot, és egyszerre akár mind a 10 gépen játszhatjuk az egyjátékos kampányt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)