Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - A PC-s változat extrái

|

A fejlesztők mutatják be, hogy miben különbözik a Bad Company 2 PC-s változata a konzolostól

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a PC-n való játéknak is megvannak a maga előnyei, és ha ezt egy multiplatform játék nem hajlandó kihasználni, akkor beszélünk konzolportról. A Battlefield: Bad Company 2 egy multiplatform játék. Most viszont annak a bizonyítékait láthatjuk, hogy miért nem egy konzolport.

A Battlefield: Bad Company 2 PC-s változatának producere egy egész trailert szentelt arra, hogy bemutassa gyermeke csak rá jellemző extráit és fícsöreit, egyfajta bizonyítékul a DICE PC-hez fűződő érzékeny szálairól. A teljesség igénye nélkül szó esik a Bad Company 2 beépített barátkereső rendszeréről, a szűrővel és rendezési lehetőségekkel megtámogatott szervertallózóról, azt automatizált frissítésekről, a PC-re szabott csapatszervezési megoldásokról, a korlátlan framerate-ről, és persze a számos grafikai beállításról. Sajnos egy rossz hír is maradt mára, hiszem ma ér véget a Battlefield: Bad Company 2 PC-s bétatesztje. Mily szerencsések, kiknek az megadatott!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)