Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - "CoD-gyilkos lesz"

|

John Riccitiello szerint az Activisionnek fel kell kötni a gatyát

Hirdetés

Az Electronic Arts feje annak a véleményének adott hangot, miszerint a Battlefield: Bad Company 2 egyértelműen jobb lesz, mint a Call of Dutyt: Modern Warfare 2

""A Bad Company 2 sokkal jobb online játékban, mert rombolható környezettel rendelkezik. Tudsz járműveket vezetni benne. Szerintem mindkettőnknek van helye, csak minket most épp megszállt a versenyszellem. A Skate-el már visszaszereztünk egy játékkategóriát és ugyan ez fog történni ebben az esetben is." - nyilatkozta. Érdekes, hogy a támadó hangvételű kijelentés nem említi az modern környezetbe helyezett Medal of Honort, amelyből a napokban jött ki az első, nem túlságosan informatív teaser trailer. Az megeshet, hogy a korai fejlesztési stádium miatt még nem akar semmi hasonlót elhinteni az új MoH-hal kapcsolatban. Bár biztos bagyok benne, hogy hamarosan ez is meg fog történni, ha már az EA két játékkal is megpróbálja megszorongatni az Activisiont.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)