Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - DirectX 11 támogatással

|

Az AMD oldalán található egy lista, mely a DirectX 11 támogatással rendelkező játékokat sorolja fel, s ezen a listán megtalálható a Battlefield: Bad Company 2 is.

Hirdetés

A Battlefield: Bad Company 2, mint azt tudjuk, PC-re is érkezik, ennek örömére a DICE DirectX 11 támogatással látja el. A most bejelentett megjelenési dátum megegyegyezik a konzolos verzióékkal, szóval elvileg minden verzió egyszerre érkezik március 2-án.

Ez azért érdekes, mert ha egy játék PC-s verziójába valami extrát raknak, akkor az rendszerint késni szokott (lásd Batman: Arkham Asylum, vagy DiRT 2). Nem csak a Battlefield: Bad Company 2 esetében használhatunk majd DirectX 11-et, a teljes listát lent látjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)