Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - Új gameplay trailer

|

Látványos Battlefield: Bad Company 2 gameplay trailer érkezett!

Hirdetés

Lassan véget ér a PS3 tulajok részére meghirdetett Battlefield: Bad Company 2 bétateszt, de a DICE továbbra is igyekszik fenntartani az érdeklődést sikervárományos játéka iránt. Tegnap például a bétateszt meghökkentő statisztikáiról tudtunk meg dolgokat, min például hogy több mint 45.000.000 halálos áldozatot követelt az izgalmas esemény. Bár a Bad Company 2 béta december 21-én véget ér, ez nem jelenti azt, hogy márciusig teljesen eltűnik a szemünk elől. Itt van például egy új tailer!

A Bad Company 2 gameplay trailer igazából semmi előre beállított jelenetet nem tartalmaz -színtiszta játékmenet az egész. Valamivel nagyobb hangsúlyt kapnak benne a járművek, és akik részt vettek a bétában azt is meg tudják mondani, hogy esetleg onnan vannak-e a felvételek. Nagy bánatomra nekem ez nem állt módomban. Íme hát a legújabb Battlefield: Bad Company 2 gameplay trailer, szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)