Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - Lesznek dedikált szerverek

|

Nem ejtették fejére az EA marketingeseit, ott ütik a konkurenciát, ahol az a legjobban fáj neki.

Hirdetés

Mint ismeretes, a modern hadviselést feldolgozó Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-s verziójához nem szeretne dedikált szervereket az Infinity Ward. (Hogy ez a "zseniális" ötlet saját kútfőből pattant ki, vagy az Activision nyomására született, nem tudni.) A bejelentést érthető módon zúgolódás követte a hardcore játékosok részéről, akik egyre nagyobb számban csatlakoznak az online petícióhoz.



Itt látta meg a lehetőséget az Electronic Arts. Nem szabad ugyanis elfelejteni, hogy a cég 2010 elején hasonszőrű játékkal rukkol elő: a Battlefield: Bad Company 2 szingli kampánnyal és erős multiplayer résszel rendelkezik, grafikailag igencsak rendben van (Már az első részre se lehetett panasz.), szintén napjaink és a közeljövő haditechnikáját alkalmazza, valamint érkezik PC-re is.
Bizony, akár komoly rivális is lehet belőle, hát még akkor, ha a PC-s hardcore közösség fülébe jut Karl-Magnus Troedsson executive producer twitteres bejegyzése, miszerint a Battlefield: Bad Company 2 kéz a kézben jár majd a dedikált szerverekkel. Majdnem elfelejtettem, ez utóbbi alkotásban járműveket is használhatunk multiban.



A játszma tehát elkezdődött, sor került az első ütésváltásra, s ha esetleg az Activision és az Infinity Ward is belemegy a párbajba, akkor abból csakis a játékosok jöhetnek ki jól, akiket nem szabad palira venni. Jó lenne, ha minde piaci szereplő felfogná, hogy belőlük élnek, ezért oda kell figyelni rájuk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)