Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - Mégis béta?

|

A tegnapi széleskörű riadóztatás megtette a hatását: az EA elkezdett a Battlefield: Bad Company 2 bétatesztjéről suttogni

Hirdetés

Mint ismeretes, tegnap az EA mellett mi is felhívtuk a mindenki figyelmét, hogy véletlenül se dőljön be a Battlefield: Bad Company 2 bétatesztet ígérő adathalászoknak, mert az tök ciki. Az esetleges valódi bétateszt gondolata viszont mindenki fejében megmaradt, és az EA-nak a sokadik megkeresésre végre megeredt a nyelve.


Az adathalászok próbálkozása mellett ugyan is a valamivel megbízhatóbb GameStop is bekavart az EA-nak azzal, hogy (talán idő előtt?) a PS3-mas Limited Edition előrendelőinek bétakulcsot ajánlott a november 19-én kezdődő bétatesztre. A visszautasíthatatlan ajánlat idővel az EA fülébe is eljutott, így az kénytelen volt lépéseket tenni az ügy érdekében. Az ajánlat azóta eltűnt, és közleményben megerősítették, hogy továbbra sincs semmilyen hivatalosan megerősített bétateszt, még akkor sem ha azt a GameStop állítja.


A nagy érdeklődés miatt viszont az EA is kénytelen volt némi újdonságot közölni a sajtóval. Ezek szerint még a héten konkrét információkat kapunk a valódi Battlefield: Bad Company 2 bétateszttel kapcsolatban, amelyekért érdemes böngészni a hivatalos Twitter oldalt, vagy a fórumokat, ahol az efféle jóságokat szokták volt bejelenteni. Bár nektek elég csak a GSO-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)