Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - PC-s javítás érkezőben

|

Végre új PC-s Bad Company 2 javítás van a láthatáron

Hirdetés

Teljesen joggal érzik magukat elhanyagolva a PC-s Bad Company 2 játékosok, mert a DICE nem olyan ütemben halad a bugok kigyomlálásával, mint ahogy azt korábbi játékainál megszoktuk tőle. Négy kisebb-nagyobb javítás március óta. Ez nem sok.

Ám az ötödik vitorlái már látszanak a horizonton, és már annak tartalmáról is tudni lehet bizonyos részleteket. Ezek:


-Valamelyik jelvény megszerzéséhez szükséges a megszerezhetetlen bronz csillag a tracer dart pisztolyhoz - ezt a feltételt törölték
-A meglévő találatérzékelést egy az egyben kicserélik a Medal of Honor multijának hitboxára. Ez növeli a fegyverek pontosságát, de a késre például nem lesz hatással
-Számos bugjavítás
-Szerver és kliens közötti rate megemelése
-A chatablak kék háttere eltűnik
-A 2 másodperces halhatatlanság spawn után mostantól az első mozdulatra szűnik meg. Ez lehet tüzelés, zoomolás, megmozdulás, stb. Ha csak egy helyben nézelődünk, az nem számít megmozdulásnak. Ennek lényege: ha valaki mozog, arra bármikor lehet lőni.
-3D vision javítva

A javítás állítólag nagyon hamar itt lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)