Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - Épületek romokban

|

Ez első Bad Company-tól eltérően már minden épületet a földdel tehetünk egyenlővé. Itt a bizonyíték.

Hirdetés

Bárhogyan is erőlködtünk, kompániánk első felvonásában a közfalak kilyuggatásán kívül nagyobb kárt nem tudtunk tenni az épületekben. Akkor az indok az volt, hogy ha minden épületet a földig lehetne rombolni, akkor annak a későbbi játékélmény inná meg a levét, hiszen ki szeretne egy gránátokkal legyalult pályán egymásra vadászni, ahol még fedezék, vagy rejtőzködési lehetőség sincs.


Ezzel szakít márciusban a Battlefield: Bad Company 2, hiszen mint azt az Arica Harbour gameplay trailer most befutott folytatásában is láthatjuk; néhány jó helyre tett robbanószer, és kártyavárként dőlnek össze az épületek. A tegnapi izgalmas Bad Company 2 multiplayer okítás után most nézzük meg, hogyan muzsikál a C4 a pályákon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)