Hirdetés

Battlefield Bad Company 2 - Single player trailer

|

Végre befutott a Bad Combany 2 egyjátékos részét taglaló trailer. Állat!

Hirdetés

Nyavalyogtunk eleget, hogy bár a Bad Company 2 legerősebb része -ahogyan annak egy Battlefield esetében lennie kell- a multiplayer lesz, a lemezen szintén helyet kapott egyjátékos kampányról eddig jóformán semmi konkrétumot nem tudtunk meg. Eddig...

Mert nem sokkal ez előtt megérkezett a Battlefield Bad Company 2 single player részének akcióban dúskáló trailere ami garantáltan megerősíti majd bennünk, hogy van miért kitartani márciusig. Egy titkos orosz csodafegyver, rengeteg látványosan scriptelt jelenet, ementálivá lőtt apró falvak és egy csatatérré változott metropolisz árulkodik arról, hogy a Dice-nak van mit keresnie egyjátékos téren is. A megtekintés kötelező!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)