Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 szeptemberben?

|

A magányos játékosok számára is szórakoztató Battlefield-mellékág folytatása immáron PC-re is megjelenik.

Hirdetés

Még egy hónapja sincs, hogy minden előzetes sejtetés és sugallat nélkül bejelentette az Electronic Arts a Battlefield franchise további bővítését.
A többszereplős élményekre vágyó játékosok megkapják a második világháború csendes-óceáni színtereire fókuszáló Battlefield 1943-at, míg a történetre és szingli kampányra gerjedő tábor a Bad Company második részével ütheti el az időt. Mindkét alkotást az EA DICE házon belül fejlesztett grafikus motorja (Frostbite - egyik erőssége a rombolható környezet) hajtja.

battle2-1_090205165422.jpg


Utóbbi a PC-s közösség legnagyobb örömére asztali rendszereken is megvillantja majd oroszlánkörmeit. Felmerül persze a kérdés, hogy mikor kerülhet erre sor. Nos, a legtöbb forrás 2010 elejéről csacsog, ám a hivatalos oldalon más a helyzet. Elég egy kattintás az előrendelés opcióra, és máris láthatóvá válik, hogy a Gamestop üzletlánc szeptember 28-ra datálja a megjelenést, még idén. A teljesség kedvéért azt is illik megemlíteni, hogy ezzel az időponttal csak a konzolos kiadásokat látták el.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)