Hirdetés

Battlefield: Bad Company 3 - nem halott, csak pihen

|

A DICE szerint a Bad Company csapata nem halott, csupán egy nagyon hosszú vakáción van. Lesz ebből valaha harmadik rész?

Hirdetés

A rövid válasz igazából annyi, hogy igen. Vagyis hogy remélik. A Battlefield: Bad Company 3 egy olyan projekt, amit sokan a fejlesztők és a játékosok között is a szívükön viselnek, ezért minden esély megvan rá, hogy egyszer elkészül.

A DICE kreatív igazgatója, Lars Gustavsson elmondta, hogy tisztában van vele, hogy sokan szeretnék látni a Battlefield: Bad Company 3-at, de a stúdió figyelmét egyelőre olyan címek készítése köti le, mint a Mirror's Edge 2, vagy a Star Wars Battlefront. Innentől kezdve a Bad Company folytatásának késleltetése bocsánatos bűn, főleg, hogy ezek után szeretnének visszatérni a sorozathoz.

 

"Én nagyon szeretném megcsinálni" - mondta Gustavsson a játékról. "Számomra, a sorozat indulásakor az 1942 egy igazi örömmunka volt. Majd végigmentünk egy sor másik háborús időszakon és én mindegyiket úgy szerettem, mint a saját gyerekeimet. A Bad Company pedig egy hatalmas kreatív szabadság volt; nem kellett komolyan vennünk magunkat".

Ilyen az, amikor valaki valóban szereti a munkáját, de a vezető számunkra is szolgált egy jó hírrel. "Bízhatsz bennem, amikor azt mondom, a Bad Company fejlesztőcsapatáról nem feledkeztünk meg, csak egy nagyon hosszú szabadságon vannak. Megvannak és vissza fognak térni" - fejezte be a mondandóját Gustavsson. Addig is itt van nekünk a Battlefield 4 béta.

Ti hogy álltok a Battlefield sorozattal, szívesen látnátok egy Battlefield: Bad Company 3-at? Melyik a kedvenc részetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)