Hirdetés

Battlefield: Bad Company - Ingyenes pályacsomag

|

Négy térképet tartalmazó csomag vált elérhetővé az Xbox Live hálózaton keresztül.

Hirdetés

Az új pályacsomag ingyenesen elérhető az Xbox Live-on keresztül, minden régióban. A DICE meghallgatta a rajongók kérését és így a csomagba került két, eredetileg single player térkép, nevezetesen a Par For the Course, és az Acta Non Verba. A másik két pályát a készítők választották számunkra, ez a kettő pedig a Ghost Town és a Crossing Over. A Battlefield: Bad Company ugyan alapvetően a többszemélyes játékmódra épít, mint az valószínűleg mindenki tudja, de azért megtalálhatunk benne egy egészen jó egyszemélyes kampányt is. A COD-hoz azért nem kell hasonlítani, de amit az ember elbukik az egyszemélyes játékrészben, többszörösen visszakapja, a profi multi részben. Ne habozzon hát senki, irány letölteni!

battlefield-bad-company__1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)