Hirdetés

Battlefield: Bad Company - Mégsem kell fizetni a fegyverekért

|

A megjelenés előtt álló játék bojkottjával fenyegető játékosok nyomására a DICE és az EA megváltoztatta álláspontját.

Hirdetés

Az eredeti forgatókönyv szerint a Battlefield: Bad Company megjelenése után azok a játékosok, akik a Gold edition helyett a sima változatra ruháznának be, egyes fegyverekhez csak némi pénzmag leszurkolása után juthatnának hozzá az Xbox Live, vagy a PSN rendszerén keresztül. Mindez akkor derült ki, amikor a multiplayer bétát útnak indították. A felháborodott játékosok tiltakozása odáig vezetett, hogy a döntést visszavonták. A játékosok tehát szintlépés során juthatnak majd hozzá minden fegyverhez, kivéve a Gold edition vásárlóit, akik már kezdéskor elérik a teljes kínálatot.

Battlefield: Bad Company - 6. kp Battlefield: Bad Company - 7. kp



A Bad Company alcímmel ellátott játék a Battlefield széria korábbi darabjaitól eltérően masszív szingli kampánnyal is bír a kidolgozott, ám ezúttal kevésbé hangsúlyos többszereplős játékmód mellett..
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)