Hirdetés

Battlefield: Bad Company - Teszt

|

Nagyon-nagyon rossz társaságba keveredtünk, és most elmeséljük nektek.

Hirdetés

A DiCE, amióta az EA szárnyai alatt tevékenykedhet, töretlenül nyomul előre, mint addig is. Nem csak a Battlefield Heroes-szal, hanem a Bad Company-val is, ami legújabb FrostByte motorjukkal fut.(..)

 

 

(...)A legfontosabb dolog, hogy NEM szabad a CoD4-hez hasonlítani. A Battlefield játékok évek óta az erősen többjátékos módra álltak rá, gyakorlatilag a DICE-os srácok voltak az elsők, akik az Operation Flashpoint mellett úgy döntöttek, hogy csak multiplayer támogatást adnak a játékukhoz, és nem lesz kampány mód. Ez azóta annyira kinőtte magát, hogy számtalan hasonló módon működő franchise született és virágzik a mai napig.

 



Huncut cuncusok

 

A Bad Company, konzolos FPS lévén, mindenképpen tartalmaz kampány módot is, ráadásul nem is rossz történettel, szerethető karakterekkel. Kicsit az az érzésem, hogy az Army Of Two és a Bad Company is több lehetett volna, ha az EA nem szabályozza le előre, hogy melyikben mit szeretne látni, így duplán „lefölözve" a piacot. Míg az Army Of Two-ban nem sikerült megkedvelni a két fő karaktert, addig a BC-ben a főhős és társai egyenesen huncut cuncus státuszba kerülnek már az első ütközet után a játékosok szívében.(...) Természetesen rengeteg jól modellezett fegyver, iszonyatos mennyiségű robbanás és vezethető járműhegyek várják a játékosokat, így mindent kipipálhatnak azok a PC-s Xbox-tulajok, akik játszottak már a kevésbé konzolos Battlefield-változatokkal az elmúlt években.

 



Mellékesen: jó!

 

Tisztán érződik: a fejlesztőcsapat végre eljutott arra a szintre, hogy mintegy mellékprojektként kitoljon egy olyan zsíros bevételeket hozó (legalábbis a játék alapján ezt várjuk) húsoszacskót, ami megállja a helyét mind grafika, mind hang, mind pedig játékmenet és történet terén. Sokadik elemeként a Battlefield sorozatnak, senkinek sem lesz olyan érzése, hogy kiforratlan lenne bármilyen eleme a játéknak, és ez mindenképpen nagyon hatalmas angyalkarajz piros pont ágyásban az üzenőfüzetükbe. (...)

A hónap egyik legnagyobb atombombája, érdemes megvenni. A barátnőtöknek úgy sincs szüksége arra az új melltartóra, ráadásul azzal sokkal nehezebb játszani (főleg, ha elöl kapcsolós), mint a Bad Company-vel.

 

 


Helikopter

Jegyzet: a teljes cikket és megannyi más infót a játékról a július 17-én megjelenő GameStar-ban találjátok.

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)