Hirdetés

A Battlefield: Bad Company is csatlakozott a One-on játszható játékok listájához

|

Akinek megvan Xbox 360-ra az első Bad Company, az le is porolhatja a lemezt. Már működik a játék Xbox One-on is.

Hirdetés

A Microsoft továbbra is szállítja a jobbnál-jobb címeket az Xbox One X360-as kompatibilitási listájára. Ezúttal egy meglehetősen izgalmas és sokat kért címet mentettek át az előző generációból: a Battlefield: Bad Company az első, igazán komoly történetvezetéssel megtoldott Battlefield volt. Szerettük is emiatt.

A játék mind az egyjátékos részében, mint multiban nagyon élvezhető lövölde volt, így simán el tudjuk képzelni, hogy a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően ismét elővesszük majd, és letolunk pár küldetést és multi meccset.

Ha tetszett a Bad Company, akkor a folytatást is végignyomhatod, mivel a Bad Company 2 már korábban bekerült az Xbox One által is támogatott címek közé. Érdemes végigmenni rajta, ha annak idején kimaradt, mindkét rész igazán jól eltalált klasszikus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)