Hirdetés

Jövőre biztosan nem érkezik új Battlefield játék

|

A kiadó kicsit pihenteti a szériát, addig pedig az Apex Legends lesz a fő FPS címük. Komoly terveik vannak a battle royale mókával.

Hirdetés

Mivel a Battlefield V már majdnem egy éves, a rajongók elkezdtek érdeklődni az esetleges folytatás iránt. Az EA megerősítette, hogy nem lesz jövőre új felvonás, sőt, a széria nem fog folytatódni egészen a 2022-es üzleti évig. Ez azt jelenti, hogy a következő rész valamikor 2021. áprilisa és 2022. márciusa között érkezhet.

Hirdetés

A Battlefield sorozat pihenője alatt az Apex Legends lesz a cég zászlóshajója, legalábbis, ami az FPS műfajt illeti. A Respawn Entertainment lövöldéje már 70 millió játékossal büszkélkedhet, és az EA-nak esze ágában sincs hagyni, hogy itt álljon meg a mérőszám. Szeretnének terjeszkedni a játékkal mobilplatformokra, és az újabb konzolokra is. A céljaik között ott van Kína és az e-sport közösség meghódítása is.

Az EA illetékesei arra is kitértek, hogy nem feledkeztek el teljesen a Titanfall 3-ról sem, de a fejlesztőket egyelőre teljesen lefoglalja az Apex Legends csiszolgatása. 

Ti mit szóltok a Battlefield sorozat pihenőjéhez? Hiányozni fog egy új rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)