Hirdetés

Battlefield bejelentés - jövőre új epizódot kapunk

|

A Battlefield Hardline után sem maradunk Battlefield nélkül, ugyanis jövőre már jön a következő rész - jelentette be az Electronic Arts pénzügyi vezetője.

Hirdetés

Mióta az E3 2015 alatt azt pletykálták, hogy a DICE titokban fejleszti a Battlefield: Bad Company 3-at, azóta várjuk az Electronic Arts közleményét, hogy tisztázzák a dolgot, ám most konkrét bejelentés helyett inkább csak egy általános megerősítést kaptunk. 

Blake Jorgensen, az EA pénzügyi igazgatója a befektetőknek tartott beszédében elárulta, hogy a DICE már dolgozik a következő Battlefield játékon és azt tervezik, hogy 2016-ban adják ki az új címet: "Amint már mondtam, az a szándékunk, hogy az elkövetkezendő néhány évben egy FPS legyen az egyik legfontosabb címünk." - mondta Jorgensen, majd így folytatta: "Ebben az évben ez nyilván a Star Wars Battlefront, de jövőre egy újabb Battlefield." 

Egyelőre még semmit sem tudunk arról, hogy mi lehet az új fejezet a franchise-on belül, de a Battlefield 5-től kezdve, a Battlefield 2142 folytatásán át egészen a Bad Company 3-ig bármi lehetséges. Talán a gamescom 2015-ös EA konferencián többet is megtudunk majd, a Battlefield Hardline új DLC-jét is ott leplezik le. 

Ti melyiket szeretnétek leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)