Hirdetés

Battlefield Hardline - újabb DLC vált ingyenessé

|

Legutóbb a Battlefield 4-hez tölthettünk le ingyen DLC-t, most pedig a Battlefield Hardline újabb bővítményére csaphatunk le, hamarosan minden platformon.

Hirdetés

Ha még nem figyelmeztettünk volna elégszer titeket, akkor megtesszük újra: nem érdemes már Premiumot venni sem a Battlefield 4-hez, sem a Battlefield Hardline-hoz, hiszen előbb-utóbb mindegyik DLC-t letölthetjük majd bármiféle költségek nélkül. A Battlefield 4 esetében a Naval Strike volt az utolsó ingyenes tartalom, míg a Hardline kapcsán a Betrayal vált ingyenessé július elején és máris itt a következő. 

A sort a Hardline DLC-je, a Criminal Activity folytatja, amely négy pályát (Code Blue, Backwoods, The Beat, Black Friday), négy új fegyvert (köztük egy Tommy Gunt), két fegyverkiegészítőt, két járművet (az egyik egy lowrider), hat maszkot, egy erős kütyüt és egy vadonatúj játékmódot (Bounty Hunter) kínál. A Criminal Activity DLC-t most teljesen ingyen tölthetik a Gold előfizetők az Xbox Store-ból, de hamarosan elérhetővé válik az Originen és PlayStation Store-on keresztül is. 

Ti játszotok még a Battlefield Hardline-nal vagy már a Battlefield 1-re készültök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)