Hirdetés

Battlefield Hardline - tudjuk, mikor jön a legújabb DLC

|

Már nem kell sokáig várni a Battlefield Hardline Getaway DLC-re, ami izgalmas újdonságokkal bővíti a játékot.

Hirdetés

Az Electronic Arts bejelentette a Battlefield Hardline legújabb prémium kiegészítőjének részleteit. A Getaway DLC 2016 januárjától lesz elérhető.

A legfrissebb csomag a Getaway nevet kapja, és már a jövő év első hónapjában megkapják a prémium tagok. A csomag tartalmazni fog négy új térképet (Pacific Highway, Double Cross, Train Dodge, és Diversion), egy teljesen új játékmódot (Capture the Bag), négy új járművet, három fegyvert a Mechanic osztály számára, egy új kütyüt és egy közelharci fegyvert, valamint négy Legendary Camot.

A fizetős tartalommal nagyjából egyidőben új patch is érkezik majd az EA szerint. Ez is számos tartalmi újítást hoz, de bővebb részleteket még nem árultak el. A négy prémium DLC közül ez ugyebár még csak a harmadik lesz, úgyhogy ezen felül további egy kiegészítőre mindenképpen számíthatunk.

Ti pörgetitek még a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)