Hirdetés

Battlefield Hardline - dupla XP-t és egyéb jutalmakat kínál a Battlefest

|

Tegnap kezdetét vette a Battlefield Hardline Battlefest, melynek során nem csak sok-sok XP-t, de moddolt PC-ket is lehet nyerni. Mondjuk a menetrendet.

Hirdetés

Mostantól méginkább érdemes a Battlefield Hardline többjátékos módjaival játszani, ugyanis a kicsit kihúzott hétvégén dupla XP vár mindenkit.

A Battlefest programsorozat tegnap kezdődött el, de egészen május 11-ig tart. Március 26. és 30. között mindenki, aki belép, kétszer gyorsabban fejlődhet, akármilyen játékmódban is játszik. A mai nap folyamán arany Battlepackokat osztogatnak. A dupla XP hétvége után egy kis szünet jön, de április 7. és május 4. között minden héten más kasztot ünnepelnek, valószínűleg az „Operator, Mechanic, Professional és Enforcer” sorrendben, ennek keretében tippeket adnak mindegyikhez, kasztokkal kapcsolatos Community Missionöket indítanak, melyek során exkluzív jutalmak üthetik markunkat.

Április 7. és 30. között zajlik a ShadowPlay PC verseny, ami nyilván csak a PC-seknek szól, és bár a hivatalos szabályok csak a kezdés napján kerülnek fel, annyit már most tudunk, hogy a legjobb Hardline-jelenetek beküldői között moddolt PC-ket sorsolnak ki. Április 16-án verseny lesz, erről szintén később mondanak részleteket, 22-én és 23-án pedig a Visceral és a DICE fejlesztői ellen lehet majd játszani. Végül május 4. és 11. között Hotwire-ös Community Missionök lesznek, szintén értékes ajándékokkal.

Ki száll be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)