Hirdetés

Battlefield Hardline előzetes - az első részletek és gameplay videó

|

Kiszivárgott a Battlefield Hardline játékmenet videója, amiből rengeteg mindent megtudtunk a Visceral és a DICE közös projektjéről. Kattintás után a minden.

Hirdetés

Kiszivárgott a Battlefield Hardline játékmenet videója. Ez nem tartott sokáig, épphogy csak megerősítette az Electronic Arts a tegnapi pletykát, gyorsan kikerült a videó is, amit gyorsan töröltek is, majd ismét kikerült.

Most éppen itt látható:

És akkor lássuk, mit is tudhatunk a Battlefield Hardline előzetes kapcsán a játékról (a gyenge minőségű képekért elnézést, egyelőre ezek lettek csak kimentve az előzetesből, majd a hivatalos képeket is megosztjuk veletek, ha lesznek).

Volt egyszer egy rendőr

A Battlefield Hardline-ban egy Nick Mendoza nevű zsarut alakítunk, aki az egész országon átívelő harcában igyekszik megtalálni régi társát, aki elárulta őt. A rossz és a jó között vergődő rendőrt korrupt kollégák, drogdílerek és beteg milliárdosok veszik körbe. A kampány története ismert rendőrdrámákból merít és minden pálya úgy is lesz felépítve, mintha a sorozat egy része lenne. A karaktereket olyan sorozatok alkotói keltették életre, mint a House of Cards és a The Americans, úgyhogy a Dead Space fejlesztőinek stúdiója elég biztos alapokra építheti a sztorit.

A Battlefield Hardline területe minden eddiginél nagyobb és nyitottabb lesz és az ellenségeket irányító mesterséget intelligenciát is az alapoktól építették fel. Ennek az egyik eredménye az, hogy a játék epizódjai többször újrajátszhatóak, ráadásul más és más módokon. 

Amit ma lerombolhatsz...

A fejlesztők szerint ez az egyik legfontosabb része a játéknak. Rengeteg helyszínre ellátogathatunk majd és a környezetünket elképesztően változatos módokon pusztíthatjuk; kirobbanthatunk falakat, szétbombázhatunk marihuána ültetvényeket és autókereskedéseket rombolhatunk porig. A játékmenet szempontjából is fontos lesz a rombolhatóság, de ezt biztos láttátok a videóban.

Ezekkel öljük majd egymást

A Battlefield Hardline fegyverei elég széles skálán mozognak majd. A katonai fegyverektől a futurisztikusabb megoldásokig rengeteg mindenből választhatunk majd. A játékosok számára viszont a legfontosabb a különböző high-tech kütyük használata lesz, mint például Nick szkennerje, amivel feltérképezheti a területet és rejtett nyomokra bukkanhat, ezzel egy új mélységet adva a történetnek. Ráadásul ennek az eszköznek a segítségével előre megtervezhetjük a taktikánkat is.

Ezen felül rengeteg hasznos eszközünk lesz még, amit singleplayer és a multiplayer alatt is használhatunk majd. Mászóhorgok és zip-line-ok (ennek van magyar neve?) lesznek, amik biztos feldobják majd a nagyobb területeken való mozgást, illetve egy újabb taktikai mélységet adhatnak egy-egy megtervezett támadásnak.

Nincs Battlefield robbanó kocsik nélkül

Persze nem lenne teljes a játék a szokásos járművek nélkül. Izomautók, rendőrkocsik, gépfegyverrel súlyosbított monstrumok, hajók, repülők, helikopterek és még rengeteg minden más várható a Battlefield Hardline egy- és többjátékos módjában egyaránt. Tudjátok, hogy ez mit jelent? Autósüldözések, elképesztő járműves harcok egy város kellős közepén és persze rengeteg ROADKILL!

Rabló vs Pandúr Ultimate Edition

Ahogy a kampány, úgy a multiplayer is a bűnözők és a rendőrök harcára koncentrál majd és az eddig bemutatott játékmódok is erre épülnek fel. A Battlefield korábbi epizódjában is fontos volt a csapatmunka és ez a Battlefield Hardline-ban sem lesz másképp, sőt.

A bűnözők és a rendőrök olyan szituációkban harcolnak egymás ellen, amelyeknél elengedhetetlen lesz a taktikus gondolkodás és az, hogy együtt dolgozzunk a csapatunkkal. Lesznek bankrablások, túszejtő akciók és egy Hotwire nevű játékmód is, ahol a jófiúk hatalmas nyitott területeken át üldözik a rosszfiúkat. Nyilván rengeteg különféle járművel és látványos robbanással, ahogy azt kell. A Bloodmoney is izgalmasnak hangzik, bár igazából egy standard Capture the Flagről van szó, de zászló helyett egy rakás pénzt kell elrugdosni a bázisunkra. Kicsit hasonlít a koncepció a Payday 2-re, nem? 

 

Már önmagában az a tény is elég biztató, hogy a DICE és a Visceral Games együtt dolgozik a projekten. Nagyon kíváncsiak vagyunk a további részletekre. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)