Hirdetés

Battlefield Hardline - kampány bemutató a Comic-Conon

|

Láttuk már, sőt, ki is próbáltuk, hogy milyen lesz a Battlefield Hardline többjátékos módja, de a single-player leleplezésére még várni kell pár napot.

Hirdetés

Július végén zajlik majd a Comic-Con, ahol filmekkel, sorozatokkal, képregényekkel és videojátékokkal kapcsolatban is kapunk majd érdekes új infókat.

A DICE is a rendezvényen készül bemutatni a Battlefield Hardline érdekesebb részét, az egyjátékos kampányt, ami miatt már azoknak is érdekes lehet a játék, akiket a multiplayer béta nem győzött meg. Kétségtelen, hogy az csak egy apró ízelítő volt abból, amit októberben kapunk, úgyhogy ne ítéljetek elhamarkodottan. Július 25-én zajlik majd a Battlefield Hardline: A Visceral World of Crime and Revenge panel, Steve Papoutsis vezető producer és Ian Milham kreatív igazgató jelen lesznek, hozzájuk csatlakozik majd néhány színész, köztük Bill Johnson, Kelly Hu, Eugene Byrd és Benito Martinez. Új trailer is lesz, mi azonnal közzétesszük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)