Hirdetés

Battlefield: Hardline - mától ingyenesen elérhető az EA Access tagoknak

|

Ha EA Access előfizetéssel rendelkezel, akkor gyorsan pattanj a konzolod elé, mert a mai naptól kezdve teljesen ingyen éred el a Battlefield: Hardline-t.

Hirdetés

Már szeptemberben kiderült, hogy az Xbox One-os EA Access egy újabb játékkal fog bővülni. A mai naptól kezdve mindenki aki előfizetett az Electronic Arts szolgáltatására, elkezdheti ingyenesen tölteni a Battlefield: Hardline-t.

A többi EA Access keretein belül elérhető játékhoz, például a Battlefield 4-hez hasonlóan természetesen a Hardline DLC-it is külön meg kell vásárolnunk, de az alapjáték teljesen ingyenesen leszedhető. Erről az Electronic Arts egy Twitter bejegyzésben tájékoztatta a játékosokat.

Az EA Access kizárólag Xbox One konzolon érhető el, de egyre több pletykát hallani arról, hogy esetleg a jövőben PC-re is ellátogathat a szolgáltatás.

Bevallom, nekem eddig teljesen kimaradt a Battlefield: Hardline, de így biztosan tenni fogok vele egy próbát. Szerintetek melyik lesz a következő játék ami csatlakozik az EA Access kínálatához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)