Hirdetés

Battlefield Hardline - nem a Police Warfare másolata

|

A Visceral Games munkatársait kérdezgették a hasonlóságokról lövöldéjük, és a közösségi alapon elkaszált Police Warfare között. Szerintük butaság a feltételezés is.

Hirdetés

Még 2012 áprilisában jött a hír, hogy az Elastic Games hirtelen lelőtte Kickstarter projektjét, mely egy rendőrös FPS lett volna, a Call of Duty: Modern Warfare 3 motorjára építve. Magyarázatot nem kaptunk, de azt megígérték, hogy a Police Warfare visszatér.

Az ötlet az volt, hogy egymásnak eresztik a rendőröket és a bűnözőket az urbánus dzsungelben, és katonai fegyverekkel, páncélozott járművekkel harcolnak majd. Ez nagyjából úgy hangzik, mint a Battlefield: Hardline, ugye? Sokaknak feltűnt a hasonlóság, és míg az MP1st a Visceral stúdiójában járt, fel is dobta a témát.

„Tudomásom szerint semmilyen kapcsolat nincs a két projekt között” – válaszolta Thaddeus Sasser, aki a játék multijáért felelős. „Ha elképzeled, hogy milyen lenne egy rendőrök és bűnözők közti párviadal a Battlefield univerzumban, nagyjából ugyan arra a következtetésre fogsz jutni, mint mi. Ez az, amit szeretek ebben az iparban. Én csak úgy hívom, hogy dizájn konvergencia. Okos emberek ugyanabban a témában sokszor jutnak el hasonló ötletekig, ez szerintem nem jelenti azt, hogy egyik játék másikénak leszármazottja, vagy másolja a másikat. Sok ilyet látunk a médiában.”

Ha tehát nem is egyedi, még lehet jó a játék, maradjunk ennyiben. Meglátjuk mindezt a Battlefield Hardline megjelenés után, ami október 21-én esedékes PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)