Hirdetés

Battlefield Hardline - nem egy lineáris hullámvasút lesz a kampány

|

Érkezik a Battlefield Hardline a Dead Space fejlesztőinek kezében végre kiderülhet, hogy a Battlefield játékoknak is van kampánya.

Hirdetés

A Battlefield Hardline béta jelenleg mindenki számára elérhető, köszönhetően annak, hogy az Electronic Arts egy egészen új hozzáállással igyekszik befoltozni az utóbbi években megtépázott becsületét. Mi drukkolunk.

A Battlefield Hardline többjátékos módja bétában még nem igazán mutatja meg, hogy mitől is lesz olyan különleges az új rész, de erről majd még egy hosszabb lélegzetvételű előzetesnek vagy bétatesztnek csúfolt cikkecskében részletesen is beszámolunk. Egyébként, amikor meghallottam a Visceral nevét, akkor inkább arra gondoltam, hogy itt bizony az egyjátékos módban kell majd az újdonságokat keresni, merthogy - a közhiedelemmel ellentétben - a Battlefieldnek olyanja is van.

A Visceral korábban a Dead Space sorozattal már bizonyított, bár az első rész fejlesztőinek nagy része épp a Call of Duty: Advanced Warfare-t szögeli a konkurenciánál. Ettől függetlenül a stúdió eléggé otthon van abban, hogy hogyan is kell jó kampányokat csinálni.

"Úgy gondolom, hogy mindenki aki ismer minket, tudja, hogy az egyjátékos mód nagyon közel áll a szívünkhöz. Elég jó munkát végeztünk korábban is és most is vannak menő ötleteink" - mondta a Ian Milham, a Hardline kreatív vezetője.

"A kampány szempontjából fontos számunkra, hogy ne legyen annyira egyirányú hullámvasút szerű, mint amilyet eddig csináltak. Sokkal több taktikai döntés és játékos által hozott döntést akarunk" - folytatta Milham.

A rendőrség és a bűnözők harca egyébként egy elég hálás téma, amiben meglehetősen szabadon kalandozhat a Visceral fantáziája, úgyhogy nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoznak majd ki belőle. 

Szerintetek? Kapunk egy jó kampányt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)