Hirdetés

Battlefield Hardline - valószínűleg lesz Premium

|

A Battlefield 3-mal bevezetett, gyakorlatilag a Season Passnek megfelelő szolgáltatást a Battlefield Hardline-hoz még nem vezették be, de több jel is utal arra, hogy itt is lehetőségünk lesz „előfizetni”.

Hirdetés

A héten zajló Battlefield Hardline bétában korlátok nélkül lehet fejlődni, így minden olyan tartalom benne van, amit valamilyen módon fel tudunk majd oldani a teljes játékban.

Ezek között találni olyanokat, melyek leírásában említik a Premiumot. A Premium egy külön is megvásárolható tagság, mellyel kedvezményesen lehet hozzájutni a későbbi DLC-khez, és a tagok a többieknél hetekkel korábban kezdhetnek el játszani velük. Egyéb extrákkal is jár, köztük XP boosttal, valamint kaphatunk egy marék karaktereink külsejét megváltoztató tárgyat. A Hardline-ban a játékosok felvarrókat viselhetnek, melyek között szerepel a Shark Patch is, amit leírása szerint „a Premium előfizetők a Silver és Gold Battlepackekben találhatnak meg”. Ha ezután nem lesz Battlefield Hardline Premium csomag, nagyon meg fogunk lepődni.

A videóban láthatjátok, mit kaptak a Battlefield 4 Premium vásárlói.

A Hardline megjelenése március 19-ére várható, a béta pedig február 8-ig tart, és PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PlayStation 3-on és PlayStation 4-en fut. Próbáljátok ki, éljetek a lehetőséggel, amíg lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)